сряда, 14 януари 2009 г.

Дискусия в Investor.bg в подкрепа на БГ продукцията


След провеждането на поредната дискусия по темата за подкрепата на Българските производители ще обобщим мненията на хората, които участваха в разговора във форума на инвестор бг

Както и преди, така и в тази дискусия се очертаха 2 основни тенденции. Първата подкрепя безусловно стоките и услугите, които се произвеждат в България. Втората е твърдо против местното производство с довода, че стоките са некачествени и повечето производители не поддържат никакъв контрол на качеството.

Подкрепата за стоките наше производство се насочи към отраслите на шивашката, козметичната, селскостопанската и обущарската промишленост, като бяха споменати марки като:
"Габина" ЕООД - Производител на дамски обувки
АРАЙС - Производител на дамски обувки
Арома - производител на козметика

Един от участниците ревностно защитава Българската продукция, като дава за пример продуктите на: Теси (отоплителни уреди), Спарки (производител на електроинструменти), Слънчеви панели на БГ производители, Маркови дрехи произведени на територията на България - Левис, Бенетон, плодовете и зеленчуците произведени в страната, като едни от най-вкусните и естествени продукти, сравнен с множеството генно модифицирани продукти произвеждани в развитите държави.

Единствената конкретна критика към Български стоки остана чаршафите произвеждание в страната, като качеството им беще коментирано само от един участник, а много други дадоха за пример по-скъпите модели спално бельо, произвеждано в Панагюрище и високото качество на продукцията на този производител.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Предварително Ви благодарим за споделеното мнение!