вторник, 9 декември 2008 г.

И Вие искате да се включите?


Искате ли и Вие да станете част от мисията в подкрепа на България и Българите?

Единственото нещо, което трябва да направите е да 'действате', така както го правя и аз. Приканвам всички, които имат възможност и идеи, да 'отприщят' своето съзнание и да направят нещо добро за себе си и околните. Историята е доказала, че с добро се постига повече а войната и битката на интересите водят само и единствено до разруха, падение, омраза, отмъщение ....

Да предпочетем БЪЛГАРСКОТО пред КИТАЙСКОТО!
Да кажем НЕ на мръсотията, като сами се опитаме да я предотвратим!
Да кажем НЕ на лъжата и измамата!

3 коментара:

  1. Strahotno, no kak da razberem koe e bulgarskoto?
    Kato na izlojenie "Proizvedeno v Bulgariq" ot krai vreme, za da zapulnqt turgovskite si ploshti organizatorite dopuskat desetki, firmi vnositeli!
    Kak da razberem koe e bulgarskoto, kato chesta praktika e bulgarski firmi da si poruchvat na ishleme v Kitai i posle da slagat etiket eu - bulgariq :)
    Daite ideq kak da poznaem koi stoi sa proizvedeni v bg !

    ОтговорИзтриване
  2. Още преди няколко месеца предприех стъпки към реални действия в тази насока. Доказателство за това е закупеният от мен домейн (proizvedenovbulgaria.com). Всеки може да провери кога съм го закупил. По време на изработката на сайта се учудих колко много организации се занимават с тази идея, но под различна форма. Замислих се дали онези думи които са написани над "любимото" ни народно събрание, не са само неизпълним блян. Въпреки това ще се опитам да обединя информацията за тях на едно място. Разбира се за това съм изпратил имейли (на 11 Декември) до всяка от тях, за да ми разрешат да публикувам информацията която ги касае. Може ли да познаете какъв е резултата до сега?
    Самият сайт е безплатен каталог на фирми. За да впишете фирма в него се изисква единствено регистрация, след което можете да публикувате и обява в сектора „трудова борса” .Засега е на временен адрес svemar.joomla-bg.net и след като приключа с доработването му ( включително и получаване или не на разрешение да публикувам инфо от сайтовете на организациите ), ще го пусна на собствения му домейн. Предполагам, че до края на Януари месец ще е готов.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен, гаранция за произхода на стоката не знам как да получим. Идеята е всеки както може да подкрепи Българските продукти. Всеки човек има някакви наблюдения за прозхода на стоките, кой знае повече, кой по-малко.

    Пускам една нова статия и се надявам всеки, който има информация кои стоки наистина се произвеждат в България и кои не да го сподели.

    Идеята е да направим нещо като черен списък на стоки с лъжлив произход

    ОтговорИзтриване

Предварително Ви благодарим за споделеното мнение!