четвъртък, 20 август 2009 г.

Нова Година 2016 / 2017


Навярно бихте искали да видите офертите за посрещане на нова година 2017. Празниците около Нова Година и Коледа 2017 наближават и е време почивните дни да бъде планирани значително по-рано, ако не искаме да останем изненадани от неприятни ценови предложения и липсата на добър разнообразие. Напоследък повечето хора започват да мислят за новогодишните празници непосредствено след края на лятната почивка и набелязват евентуалните места, на които биха посрещнали новата година и изкарали една приятна зимна ски почивка в компанията на приятели и познати. Основна водеща сила тази година при селектирането на почивката за нова година се очертава да бъде ценовото предложение, предвид икономическата криза налегнала местната икономика и спада на работните заплати и покупателната способност на гражданите. До момента се наблюдават новогодишни оферти с отстъпки от 10% за ранни записвания, но с наближаването на самия празник отстъпките започнаха да се снижават до 5-6%, като очакванията ни са през месеците Ноември и началото на Декември, предлаганите отстъпки да паднат до 0%. Задължителните Last Minute оферти се очакват да се появят през втората половина на последният месец от годината и така всички, които не са си избрали оферта за Нова Година да имат възможността да запазят места за празника с отстъпки от 10 до 15%. Сред офертите за почивката за новогодишните празници се открояват няколко различни дестинации:

Нова година 2017 в България:
Посрещането на хова година в България ще излезе на повечето туристи значително по-евтино от всички други алтернативи. Дори предложенията от съседните Турция и Гърция не успяват да съперничат по ценови показатели и така по-неплатежоспособните българи ще посрещнат нова година 2017 в някои от местните курорти или в компания с приятели и познати в домашна атмосфера.

Къщи за гости в България: през последните години бизнеса с отдаване под наем за кратки интервали от време значително нараства и на разположение на туристите са значителен брой къщи и вили за гости, като основно те са разположение в Планински местности или в близост до морските ни курорти. Характерно за къщите за гости е, че те биват резервирани значително по-рано за новогодишните и коледните празници. Повечето сънародници започват да мислят и търсят предложения и оферти незабавно след летните отпуски и така резервират или запазват къщи за нова година. Вижте различни оферти на долните адрес:
Къщи за гости от selo.bg

Внимание:
През последните няколко дни в интернет се появиха оферти за нова година с измамен характер. Обърнете внимание на статията публикувана в news.bg, в която детайлно се описва схемата за измама с оферта за отдаване под наем на вила за нова година

Планински курорти: предпочитана дестинация за посрещане на нова година 2017, заради възможността да се съчетае ски туризъм и СПА процедури. Така и женската половина от почиващите не остава разочарована от посрещането на новата година, като се отдава на уелнес терапия и мързеливо прекарваме покрай басейна и парната баня.

Морски курорти: алтернатива на останали предложения са офертите предлагани от морските курорти. Значителната леглова база и модерните съоръжения карат някои от морските ни хотели да отварят и да приемат гости покрай посрещането на нова година. Така, оставяйки добри впечатления у туристите, гарантират до голяма степен и посещение през следващия летен сезон.

Нова година 2017 в чужбина:
За платежоспособните нашенци, туроператорите предлагат и посрещане на нова година и в повечето добре познати Европейски градове със богата празнична програма, обилно меню и обещания за великолепно изкарване. Предложенията основно са насочени към Гърция, Турция и някои от добре познатите Европейски градове, характерни с големия туристически поток през цялата година. За най-богатите са селектирани Екзотични дестинации, като Бали, Сингапур, Куба, Бразилия, Тайланд където цените на за посрещането на новата година започват от 1500 евро.

Нова година в Гърция (Халкидики):
След запитване от наши клиенти, ви предлагаме списък със сайтове предлагащи вили в Халкидическия полуостров. За да резервирате вила е необходимо да се свържете със собственика или посредника. За съжаление интернет представянето на вили в Халкидики не е сред най-добрите и оналайн офертите не изобилстват.



Нова година е празник, който дава на всеки много надежди за по-добро бъдеще и успешна година. Надяваме сe всички наши читатели да преживеят незабравим празник и да останат доволни от това, което са си избрали, като дестинация и почивка.

35 коментара:

  1. Миналата година бяхме 16 човека в една къща за гости в Еленския балкан. Беше чудесно, препоръчвам изкарването в къща за гости на нова година

    ОтговорИзтриване
  2. След лятната почивка вече чакаме новата 2010. Имаче просто нямаме мотивация да бачкаме :). Друго си е празниците с повече приятели и шумна компания

    ОтговорИзтриване
  3. Нова година 2010 няма да я празнувам шото ша бачкам. На нова година се правят добри пари от празнуващите :))

    ОтговорИзтриване
  4. Kvi sa tija sturotii. Nova godina ste si ja karam u kasti na svinsko i vinsko evtinko i ubau :))

    ОтговорИзтриване
  5. стягайте портфейла, че тази нова година ще е трудна. Кризата през 2009 ще продължи и пред 2010 и ще е трудно с харчовете покрай празниците

    ОтговорИзтриване
  6. за нова година съм на екскурзия в чужбина, писна ми от българия и номерата на нещастниците да ти свалят кожата за празниците.

    ОтговорИзтриване
  7. еееее колега, не говорете така за българските хотелиери, има и професионалисти в бранша, които не се отнасят така към празниците, особено към гова година. Все пак там са два празника, коледа също е силен празник и има доста туристи. В чужбина също има 'мекерета' и там никога не знаеш на какво ще попаднеш. докато в България се знаят кои са подводните ями....

    ОтговорИзтриване
  8. Ново година е още далече, дай да видим кво ще правим за 22 септември :)

    ОтговорИзтриване
  9. аз за нова година ще съм си в българия. Мисля да направя едно море, надявам се по морските курорти да има оферти в добри цени. Дано 2010 тръгне добре та и цялата да е продовита и да има повечко пари

    ОтговорИзтриване
  10. Тази нова година ще я изкараме на хотел някъде по планината. Няма такова посрещане, в планината по нова година и атмосферата си е някак задушевна и топла. Хотелчетата миналата година не бяха скъпи, бях в един в паничище а тази година като се има предвид и кризата се надявам цените да са още по-ниски и да има добри оферти. Да кажем наздраве на 2010 още от сега :)

    ОтговорИзтриване
  11. Дайте някакво сайтче за повелания за нова година и коледа. Такава мъка ми е с тези пожелания, че не е истина :)

    ОтговорИзтриване
  12. Аааааа не, нова година си я карам само в къщи със семейството. Никакви ресторанти и курорти

    ОтговорИзтриване
  13. Аз предпочивам да съм на хотел по това време. Всичко е организирано и с нищо не се занимаваш, а и миналата година имаше добри оферти за хотели с празнична вечеря за по 200-300 лева на българското море. Май тази нова година пак там ще я изкараме, че май нефо финансовата криза ни бръкна в джобовете ...

    ОтговорИзтриване
  14. В списъка от вили в Гърция има някои доста добре изглеждащи на снимките. Имаме идея да прекараме новата година някъде по-наюг тази година и май ще изберем някоя от тези вилички. Има една със страхотен изглед към морето ......

    ОтговорИзтриване
  15. Миналата година бяхме във Виена. Страхотно изживяване и сега мислим да посрещнем новата година някъде в чужбина

    ОтговорИзтриване
  16. Разликата между България и чужбина е от тук поне до половината на луната :), макар че всички се опитват да одерат кожата за плазниците, но пък поне получаваш това за което си платил.

    ОтговорИзтриване
  17. в началото това какво е бе градски, не е ли списък?

    ОтговорИзтриване
  18. къде изчезна този сайт. Преди време бяше с страницата на гогъл, сега го няма

    ОтговорИзтриване
  19. Новата година е празник, които радва малки и големи с подаръци и много почивни дни. Започвайки от коледа и завършвайки с Васильювден, празниците се простират в рамките на близо 10 дни и са предшественик на една нова и изпълнена с очаквания нова година, която всички се надяват да бъде п-добра от старата и да им донесе много щастие и радости.

    ОтговорИзтриване
  20. Празниците за нова година са подплатени с много емиции и радости. Подаръците за малки и големи се подготвят и подбират с течение на месеци. Всеки се опитва да зарадва стоите близки със малка или голяма изненада под формата на подарък и да застиветелстват уважението си към родители или мъж и жена. Малките дечича чакар с нетърпение доброя старец дядо коледа да влезне през кумина на къщата и да им остави най-чакания подарък през годината.
    Нощта на нова година изобилства от приятни и незабравими емоции, богата трапеза, голямо количество алкохол, шампански, сладкиши приготвени в домашната кухне или избрани с голямо търпение и обич от близкия супермаркет.
    Новата година е едно очакване на по-добро, на повече успехи, на по-емоционални моменти. Всички обочат неписания рестарт на живота, който нови настъпването на 1 Януари и започването на първият месец от новата година.
    На всички посрещащи веселия празник пожелаваме приятни мигове и незабравима нощ!

    ОтговорИзтриване
  21. ходил ли е някой в доминикана по нова година? Споделете нещо за тази дестинация

    ОтговорИзтриване
  22. аз токущо видях една примамлива оферта за Виена за нога година. Някой да каже нещо по въпроса?

    Предварително благодаря

    ОтговорИзтриване
  23. 2010 хич няма да е велеса и щастлива с тази криза. Хората се точат да посрещат хова година в чужбина ама после да не плачат като дойдат сметките от чез, парно, вода ....

    ОтговорИзтриване
  24. няма ли нещо за колега в този сайт?

    ОтговорИзтриване
  25. коледата сме си в къщи. Къде ще ходиш на този светъл семеен празник?

    ОтговорИзтриване
  26. Колко кинта сте склонни да дадете за една новододишна оферта?

    ОтговорИзтриване
  27. Ами аз като гледам така, има оферти за 200 и 2000 лева. Май ще се наложи да се избира нещо в средната част на ценовия диапазон

    ОтговорИзтриване
  28. Стига с тая криза вече. Ние сме в криза от 20 години насам, а и от преди това. Та дайте да идем до Европата на Нова година, кой където може - в Гърция, или във Виена, или в Париж, малко да натрупаме добри емоции, че да изкараме зимата!

    ОтговорИзтриване
  29. Това е по силите само на по-заможните. Една екскурзия за нова година до тези дестинации е около 800-18000 лева. Ако човек похарчи толкоз пари за посрещане на новата година, после може да няма за посрещането на зимата :)

    ОтговорИзтриване
  30. супер е наближава нова 2010 година да но е по добра от 2009г.

    ОтговорИзтриване
  31. Привет,

    аз съм решила да празнувам ето тук:

    www.zeus-hotel.com

    нова година на море :) с хубави цени.

    ОтговорИзтриване
  32. Az sam re6ila da praznuvam sas semeistvoto v doma6na obstanovka.

    ОтговорИзтриване
  33. Аз си изкарах страхотно. Посрещнах новата година в Банско, супер купон в хотелския ресторант и много настроение, само музиката малко не ми хареса. Споделете мнениея и за вашето посрещане на новата година.

    ОтговорИзтриване
  34. Търся вила за Нова година. За около 20 може и малко повече човека,около софия до 30 40 км за 31.12.12-до 01.01.12 телефон-0877734123

    ОтговорИзтриване
  35. От доста време почнаха тези оферти кой къде ще е на нова година и за такива като нас които чакат в последният момент ще е трудно да намерим нещо хубаво сигурно или ще бъде на по високи цени.Това, че до момента се наблюдават новогодишни оферти с отстъпки от 10% за ранни записвания, но с наближаването на самия празник отстъпките започнаха да се снижават до 5-6%, като очакванията са през Декември, предлаганите отстъпки да паднат до 0% е напълно нормално.Това става не само през тази чат от годината,но и когато дойде време за море, знаете, че през септември всичко е много по евтино.

    ОтговорИзтриване

Предварително Ви благодарим за споделеното мнение!