четвъртък, 5 ноември 2009 г.

Прогноза за времето Декември 2016



Прогнозата за времето през декември 2016 се очаква да бъде обичайна за този период на годината. Декември е един от зимните месеци, но не и най-студения. В прогнозата за времето през месец декември основно преобладават очаквания за мъгли и снеговалежи и облачно време. Слънчевото греене достига своите минимални стойности от 70-80 часа, с което обуславя и преобладаващото схващане за студ и мраз през месеца. Средната месечна минимална температура варира в границите от -5 до -1, като ниските стойности са характерни за края на месеца а по-високите минимални за самото му начало. Максималните температури за Декември 2016 се очаква да варират в рамките от +6 до +1 и се снижават с наближаването на новата година. Месечната прогноза за времето основно допринася за доброто настроение сред почитателите на зимните спортове и им дава надежди за добър зимен сезон по стръмните писти на зимните ни курорти. Силните снеговалежи и навявания понякога създават неприятности за снегопочистването и обуславят големи задръствания през почивните дни за празниците коледа и нова година, но повечето хора се отнасят с добри чувства към дебелия сняг и приятната домашна атмосфера. За всички студенти ще добавим, че средните температури на 8 декември са -2 до 5 градуса по целзий. Тазгодишната прогноза за времето през декември се надяваме да бъде повече от добра за хората, които не искат да посрещнат празниците на студено и тъмно.

Времето през Декември от Синиптик.бг
Времето от Времето.бг


За всички, които възнамеряват да изкарат част от месец декември 2016 в чужбина или да посрещнат новата година извън България е добре да разгледат и източниците с прогноза за времето в целия свят:
http://weather.yahoo.com/
http://news.bbc.co.uk/weather/

19 коментара:

  1. Mn znaiti we nalii kat va gledam po TV vijdam 4e seki dan go promenqte.Pak ina4e znaiti za celiq mesec.Ush vikate 4e 6a vali snqg pak to ne e studeno daje.Minosovi temperaturi da be da.

    ОтговорИзтриване
  2. Ne moje da vi se vjarva!taka ili ina4e zimata podnasja iznenadi a BG.vinagi e nepodgotvena za zimnite meseci.....i njama opravija za jalost!!!

    ОтговорИзтриване
  3. ami to na kogo moje da se vjarva, maj ne ostanaha takiva hora v darjavata ....

    ОтговорИзтриване
  4. eeeebati i prognozata za dekemvri
    strashna rabota - sigurno vremeto ste e zimno ...

    ОтговорИзтриване
  5. 6a vidim kat doide dekemvri mesec

    ОтговорИзтриване
  6. Аз искам да завали, ама няма. Пак Коледата ще бъде гадна! ;( ;( ;( Що за Коледа ще е без сняг??? Много съжалявам, че е така, но все още има надежда! :)

    ОтговорИзтриване
  7. времето си знае работата,то е за бедните хорица който нямат пари за дърва и въглища.

    ОтговорИзтриване
  8. vie ste tapaci koito ni6to ne razbirat ot rabotata si. to takiva prognozi i az moga da pravq

    ОтговорИзтриване
  9. moqta prognoza e 4e danaila na 28 dekemvri 6te porasne s edna godina.

    ОтговорИзтриване
  10. КЕФ.......ГОТИНО ВРЕМЕ

    ОтговорИзтриване
  11. dobre 4e vi ima.taka se 4uvstvame po spokoini,no ne vinagi poznavate.

    ОтговорИзтриване
  12. na 10 4e zavali snego oraa rejete dravata i kumuro i tyraite da iam ogin

    ОтговорИзтриване
  13. dano e xubavo bremeto 4akame patuvane

    ОтговорИзтриване
  14. i as kammazeto za vino i pastarma




    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Искрено се надявам написаното по-горе за Декември да е вярно.И аз съм съгласен,че коледа без сняг е като лято без слънце и море и аз все още имам надежда за СНЕЖНА КОЛЕДА.Знам,че възрастните не обичат снега,но се помолете поне за нас децата,защото ние обожаваме снега.

      Изтриване

Предварително Ви благодарим за споделеното мнение!