вторник, 23 март 2010 г.

Майски празници - Оферти


Майските празници през 2010 наближават и повечето хора започват оглеждането на оферти за почивка, екскурзия и отмора през дните от 1 до 6 май. Правителството реши още в началото на годината да даде шанс през май хората да вземат глътка въздух и да посетят някоя дестинация, която ще ги зареди с позитивна енергия и ще им помогне да бъдат по-продуктивни през останалата част от годината.
Майските празници се свързват основно с посещение на морски курорти в самото начало на летния сезон и избор на южни дестинации, където температурата на водата и въздуха са с няколко градуса по-високи от тези по нашето Черноморие. В долния списък ви предлагаме майски оферти и екскурзии на море в Гърция, Турция, Израел, Хърватска, Черна Гора и други:
Оферти за майски празници от NasamNatam
Оферти за майски празници от BulTourism
Оферти за майски празници от VisitBg

Голяма част от българските семейства ще предпочетат родната ни страна, като изберат някой скромен хотел или къща за гости в сгушените планински райони или модерните хотели и вили по морето. Можете да разгледате някои предложения на долните линкове:
Къщи за гости
Хотели в БГМакар и притиснати от икономическата криза, някои българи ще имат финансовата възможност да организират екскурзия до значително по-скъпи дестинации, като: Бразилия, Франция и Париж или Френската ривиера, Италия и Рим, Милано, Венеция или Неапол, Англия и Лондон или Манчестър, Египет и пирамидите му, Испания и Майорка, Барселона, Валенсия или Мадрид, Португалия, Доминиканската република, Хавай и т.н.

Друго интересно предложение за почивка през майските празници през 2010 е посещението на СПА комплекс и възможност за пълен релакс през пролетния сезон със всички видове терапии и процедури за отпускане на тялото и душата. СПА почивки и хотели

Пожелаваме Ви приятно изкарване на майските празници и много позитивни емоции.

1 коментар:

  1. Идват толкова хубави празници и няколко подред почивни дни.Няма по добра възможност да се отиде някъде точно по това време и малко човек да се разнообрази от своето ежедневие.Благодаря ви за тази статия.Това е една сума,която идеално би ни паснала за няколко дни на планина примерно, но е факт че и така бързо трябва да ги върнем иначе лихвите са огромни, това е един голям минус при тези кредити.Не вижда нищо лошо в това ние българите да предпочетем да си починем в някой български курорт.Имаме уникална природа и планини.

    ОтговорИзтриване

Предварително Ви благодарим за споделеното мнение!