вторник, 3 август 2010 г.

Алфатур



Алфатур е една от водещите агенции за екскурзии и пътуване в България. Алфатур е туроператор предлагащ разнообразни възможности и богат избор от екскурзии и почивки в голям брой дестинации. Алфатур е един от най-големите партньори на тез тур в реализирането на екскурзии в Турция, Египет, Испания, Тунис и други. Алфатур предлагат на своите клиенти разнообразие от ранни записвания, ласт минет предложения в голям брой офиси в цялата страна, разположени предвидливо и удобно за клиентите си, така че без особени усилия да могат да посетят най-близкия офис и да изберат своята екскурзия или почивка.

На заглавната страница на сайта на алфатур всекидневно можете да намерите оферти за ласт минет предложения и да се възползвате от значителните отстъпки за определени дестинации и държави. Ако разполагате с времето си и имате възможност да планирате пътуванията си от днес за утре, афлатур е правилния избор в избора на екскурзия или почивка за вашето семейство или за вас самия. Сайта на агенцията разполага и с директни връзки за предложения за почивки в Турция, Тунис и много други апетитни и притегателни дестинации.

Възползвайте се от услугите на Алфатур и няма да останете разочаровани.

2 коментара:

  1. Има толкова много места по света,които си заслужава да се видят на живо , да се разгледат и научи нещо за културите и начинът на живот на хората,особено в по-бедни страни.Едни от най-предпочитаните дестинации са почивка си остават Турция, Египет, Испания, Тунис и други.Има толкова богато разнообразие от ранни записвания, ласт минет предложения в голям брой офиси в цялата страна, разположени предвидливо и удобно за клиентите си, така че без особени усилия да могат да посетят най-близкия офис и да изберат своята екскурзия или почивка.Само трябва да имат малко парички,които са спестили за такива поводи.

    ОтговорИзтриване
  2. Това е може би една от най добрите възможности,които можем да имаме е да отидем на море някъде в Турция, независимо в кой точно курорт съм сигурна че всички ще сме доволни.Всеки един който се е върнал от там е толкова усмихнат и доволен и винаги казват, че ще се върнат дори и на същото място д а е.Тъй като самото обслужване е на ниво, морето е чисто и пясъкът също, Има заведения, магазинчета и място за разходки.Да не говорим, че малко или много се сблъскваш с друга култура,което е супер.

    ОтговорИзтриване

Предварително Ви благодарим за споделеното мнение!