четвъртък, 28 май 2009 г.

16 загинаха по Спасовден в Ямбол


16 души загинаха по време на празничен събор по случай Спасовден в Ямбол. Автобус убиец, се оказа последният миг на живот за 16 човека, а около десет души са било ранени, 4 от които са в тежко състояние и са били транспортирани до големи болници в София.
Невероятната злополука се е случила на връщане на автобуса, пълен със хора от старчески дом, решили да посетят празничното събитие по случай Спасовден. Според очевидци, автобуса се е движел с бърза скорост и видимо не е имал възможност да спре, помитайки всички гости на събитието и забивайки се в гора с гъста растителност. Според първоначални данни от мястото на злополуката, на автобуса са му отказали спирачките и така е набрал скорост, спускайки се по склон.
Премиера Станишев и президента Първанов отложили всичките си политически задължение преди изборите и се насочили право към мястото на събитието, за да се запознаят с обстановката.

Според много от гражданите това е хитър трик преди изборите и така с цената на 16 жертви, Станишев и Първанов са натрупали дивиденти преди вота на избирателите. Жалко е политици от Българската социалистическа партия да продължават да използват невероятно груби средства, за да прекършат конкуренцията и отново да управляват България.

Няма как човед да не забележи мерзавите опити на тройната коалиция за тотално доминиране на предстоящите избори. Посещението на Станишев в Ямбол, стискането на ръката и влизането в кадри на полицая спасил две жени. Премиера се опитва да втълпи на хората, ето вижте ме, аз съм като вас, но да не забравяме господин премиер голямата подробност: Вие се трудите в министерски съвет, а ние сме на полето! Ние не можем да ‘крадваме’ народни пари по всякакви схеми, а вие можете.

Какво постигнахте: Една магистрала не можете да построите, един завод за боклук не можете да изградите. Вие спъвахте политическите ви опоненти, когато те се опитваха да правят нещо добро за хората, защото не са на власт и искат да ни се харесат. Но защо да ни се харесват, като вие г-н. Станишев вече сте го направили и сте любимеца на всички.
Жалка картина е България. Жалка картина са хората в нея. Жалко е, че изобщо има хора по тези земи, като се има предвид как се управляват. Жалко е, че Демокрацията даде власт на алчните, а не на справедливите хора, които ежедневно си ‘копаят градинката’ и се отнасят с уважение към околните. Жалко е, че морала е само на приказки, а зад сцената всеки се опитва да извива ръце с усмивка на лице.

Нека запалим една свещичка в чест на България, защото тя е мъртва от години, само политиците си мислят, че е останало нещо от нея.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Предварително Ви благодарим за споделеното мнение!