четвъртък, 28 май 2009 г.

Парламента преизбра управителя на БНБ


Случайно или не парламента преизбра управителя на Българската народна банка в края на мандата си. Според закона управителя на банката се избира межди 8 Юни и 8 Юли и този акт е незаконен. Всички се питаме защо стана така. Отговора е кристално ясен. Тройната коалиция навяно няма да спечели изборите, респективно няма как да назначи свой човек на този ключов за държавата пост.

Според господин Искров той никога не е допускал политическо влияние в работата си и никога не би допуснал за в бъдеще, но понякога никой не знае каква успуга ще ти поиска приятелчето, когато му дойде времето. Все пак в момента премиера Станишев и тройната коалиция правят една голяма услуга на Искров. Всички знаем какво ще последва, а то се случи вече в София. Противниците на тройната коалиция се опитват да построят завод за боклук в столицата, но представителите на БСП спират проекта по всякакви начини и със всякакви средсства. Питаме се защо един такъв проект се бави, та нали ще е от полза за столичани, няма да има боклук по улиците, Суходил ще се затвори и всички ще са доволни. Отговора е следния: тройната коалиция ще загуби популярност, защото Бойко Борисов и ГЕРБ ще са построили завода и те ще се бият в гърдите, че са направили нещо за хората!

Нека да накажем политиците и да им кажем, че ние сме техните работодатели. Не ни устройва начина ви на работа. Сигурни сме че всички сте един дол дренки, всички крадете и се подигравате с хората. Вземете се в ръце, защото хората ще дойдат и ще ви накажат.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Предварително Ви благодарим за споделеното мнение!