петък, 26 юни 2009 г.

На Почивка


ПочивкаПочивката тази година е в начлото си. Летните месеци са основния период за почивка на нашенеца. Още от началото на лятото се започва планирането къде, кога, с какъв бюджет ще направим почивката си незабравима и зареждаща, така че следващата година да бъдем достатъчно продуктични на работното си място и да имаме възможност да си позволим още по-незабравими мигове в почивката, която ще си изберем за следващата година.
Основните възможни масови варинати за почивка на нашенеца се ограничават в няколко възможни държави и дестинации. Тази година под натиска на световната финансива криза, офертите за почивка стават все по привлякателни и изтънелия джоб на Българина. Сравнявайки част от офертите от миналата година, става ясно, че цените са се понижили в порядъка на от 20 до 30 процента и това е добре дошло за отпускарите, които искат да си починат добре и да не харчат много пари за тази услуга.
2012 и Tурция предлагат невероятни отстъпки за дестинации като Анталия, Кушадасъ, Бодрум
Офертите за почивка Гърция през 2012 основно са начочени към почивка в района на Халкидическия полуостров.
В България можете да изберете традиционна къща за почивка в някое спокойно селце или в близост до морсите ни курорти. Морето през 2012 в България се овертава да бъде една от най-привлекателните дестинации за туристите от нашата страна, като офертите в момента показват силна активност от страна на хотелиерите и туроператорите.

Най-общо казано почивката тази година ще е прекрасна и финансово достъпна. Пожелаваме ви приятнми мигове и пълен релакс.

1 коментар:

  1. Почивката тази година ще се размине. Моята работа е на кантар и май наесен няма да бачкам и ще трябва да се огледам за нещо ново, а цените на почивките в момента са толкоз примамливи и неустоими. Как ми се искаше да направим едно море с приятели, да стоим на плажа и да пием бира, да гледаме мацките ... Ехххх разкош, ех почивка, ех морее

    ОтговорИзтриване

Предварително Ви благодарим за споделеното мнение!