четвъртък, 18 юни 2009 г.

Къщи за почивка


Къща за почивкаНапоследък почивката сред природата в спокойна и уютна атмосфера се превърна в хит на пазара в туристическия бизнес. Къщите за почивка или казано по друг начин, самостоятелна къща за гости, дава възможност на туристите да изкарат една незабравима и зареждаща ваканция сред природата на достъпна цена. Бушуващата финансова криза накара собствениците на къщи за почивки да намалят цените и така да се превърнат в една от главните дестинации на нашенеца турист, запътил се с куфарите към незабравимата почивка в планина или на море.
Къщите за почивка отбелязаха напредък в представянето си в последните години в интернет и така помагат на туристите лесно и бързо да харесат своята къща за отдих и да се запътят към природата с куфари в ръце. Препоръчваме сайта село.бг, като там може да се намери богата информация за къщите за гости, техните цени, големина, капацитет, локация и всякакви други подробности за ползването им.
Граждани, събирайте куфарите и тръгвайте към вашата къща за почивка, не забравяйте първо да хвърлите един поглед на интернет и да харесате своята дестинаци за летните отпуски

2 коментара:

  1. Голяма причърженича съм на селския туризъм. Има места в Родопите дето дават къщи за почивка подна наем на много д цени, като се пазариж за седмица или дестина дни да останеш. Това лято със сигурност ще се съберем с компанията и ще си вземем една селска къща под наем в планината

    ОтговорИзтриване
  2. Има още какво да добавят като качество на услугата къщите за гости в България. Аз лично имам няколко забележки: малко информация в интернет за тях, трудно резервиране, пазарене, малки отстъпки в ниските сезони, лошо отношения не места, тръден достъп до самите имоти - по лош път, понякога непроходим калдаръм.

    ОтговорИзтриване

Предварително Ви благодарим за споделеното мнение!