неделя, 7 юни 2009 г.

ГЕРБ печели изборите за евро депутати


Според предварителните проучвания, ГЕРБ печели евро изборите.

Оказва се, че повече от 3 партии ще изпъчат участници за евровота.

ГЕРБ, БСП, ДПС, Атака, Ред законност и справедливост, ЛИДЕР и цинята коалиция ще имат депутати в Европарламента.

Голямата изненада според социолозите е наличието на 8 партии с депутатив Европарламента. Това според специалистите е нова ера в управлението на страната. В тази ситуация за излъчване на правителство ще бъдат необходими коализия от повече от 4 политически партии.

Според Меглена Кунева вота на хората които са гласували е много важен и изботе са били успешни за България. Тя не очаква изборите за народно събрание да покажат същите резултати, както тези за Евроизборите. Според нея Евроскептицизма не се е показал в нашата страна, така както са показали гражданите на повечето Европейски държави. Г-жа. Кунева благодари на всички граждани за високия резултат и не подцени работата и като Еврокомисар.

Според предварителни данни активността на гласувалите България е около 46 процента. Според ЦИК избирателната активност към 18 часа е била 26%

Председателя на ГЕРБ Цветан Цветанов, окачестви успеха като задоволителен и обеща в парламентарните избори ГЕРБ да покаже още по-добри резултати. Според председателя на ГЕРБ добрите резултати от следващите избори ще дойдат от очакваната по-висока избирателна активност. Купуването на гласове въщо е било нещо, което ще помогне на печелившата партия за по-добър резултат на парламентарните избори.

Г-н. Христо Ковачки от партия ЛИДЕР не скри скромноста си, като сподели, че повечето млади и активни хора са ги подкрепили. На въпроса дали това гласуване не е било на фирменна основа от ТЕЦОВЕ-те собственост на енергийния лидер, г-н. Ковачки обеща, че на изборите за парламент ще бъдат още по мобилизирани и ще излъчат повече от 20 депутата в следващия Български парламент.

Очаквайте повече информация.

3 коментара:

  1. България печели с тези избори. ДПС излиза от бластта. Най-корумпираната и олигархична партия е поставена на мястото си. Сбогом нещастници.

    ОтговорИзтриване
  2. kraino vreme e da se sabudiqt Balgarite.Stiga s tiq Laji.Edinstvenata partiq v momenta e Gerb i Ataka.RZS-Qni Qnev parvo da si pogledne horata okolo nego.kato kmeticata na 4epinci,koqto e tolkova mn korumpitana,nqma pove4e na kade.Tq prodade naselenieto za 30 000lv za da si zatvarq ustata za Izola Petrov i nqmalo kurupciq za Qni Qnev.Mn se radvame za Gerp i im jelaem o6te po golqm kasmet na idva6tite izburi.

    ОтговорИзтриване
  3. Mn se radvame za Gerb,mili hora glasuvaite vijte DPS-Dogan pak po4naha na6ite ekskurzianti da idvat da glasuvat.Az e pitam dokoga i za6to?Jiveeqt v Turciq a 6te glasuvat V Balgariq da ni upravlqvat.Glasuvaite Balgari da ne ni rakovodqt Turcite v na6ata krasiva Rodina Galgariq.Pojelavam Uspeh na vsi4ki Balgarski partii.:)no ne i na TROINOTO pravitelstvo:@

    ОтговорИзтриване

Предварително Ви благодарим за споделеното мнение!