сряда, 24 юни 2009 г.

Last minute


Last minute офертиLast minute офертите в България тепърва набират скорост и ще заемат все по-голяма част от пазарния дял в туристическия бранш. ДО преди няколко години напълно непознатата за Българина оферта "Last minute" заема своето място в момент на криза и орязан семеен бюджет по отношение на почивките и пътуванията.
Донякъде е оправдано късното навлизане на Last minute офертите на пазара ни, тук като доскоро интернет бизнеса в туристическия бранш не беше на необходимото ниво, за да поеме бързите промени и мигновените продажби на този вид оферти. С навлизането на новите технологии и развитието на Българския интернет пазар и достъп до световната мрежа се появиха и интернет портали, които предлагат публикуване на Last minute оферти. С популяризирането им и влагането на значително количество средства в рекламна дейност, тези портали достигнаха до широката аудитория и заеха челни позиции в търсачките, когато потребителите се интересуват от екскурзии или почивки в България или чужбина.

Препоръчваме някои от основните играчи на пазара за интернет промоцирането на Last minute офертите в Българското интернет пространство:
Last minute оферти от visit.bg
Last minute оферти от retur.eu
Горещи оферти от Астрал холидейз
Промоции от Астрал холидейз
Last minute оферти от usitcolours.bg - в самото начало на сайта има няколко промоционални предложения.
Last minute оферти от albena.bg
Last minute оферти от tours-club.com - търсете секции 'топ оферти' и промоции.
Last minute оферти от rad-festa.com
Last minute оферти от sturs.net
Last minute оферти от nasamnatam.com - в секцията 'топ оферти'
Last minute оферти от bultourism.bg
Last minute оферти от ines.bg
Last minute оферти от alfatour.bg - на главната страница на сайта.
Last minute оферти от ziptravel.bg
Промоции от bohemia.bg
Last minute оферти от niktravel.com
Last minute оферти от aquatour.bg
Last minute оферти от bglastminute.com
Last minute оферти от alexandertour.com
Last minute оферти от gtsbg.com
Last minute оферти от emeraldbg.com в дясната част на прозореца
Last minute оферти от solvex.bg в горната лява част на прозореца (Секция: Промоционални оферти)
Промоцонални оферти от businesstravel.bg
Промоции от loyal-travel.com

Не чак толкоз добри източници за Last minute оферти:
last.bg
posoka.com - търсете 'LAST MINUTE И ПРОМОЦИИ' секция на главната им страница


Една голяма заблуда: портала за пътувания този си е избрал едно добро име, но офертите му никак не са Last minute. Искаме да предупредим всички желаещи да ползват услугите на този туроператор, да не се заблуждават от името му. Цените на офертите са им доста високи и не могат да претендират за цени в диапазона на така наречените Last minute оферти.

Най-често предлагани дестинации с Last minute оферти: България, Турция, Гърция, Тунис, Кипър, Испания, Италия, Хърватска

Присъединете се и към facebook групата за ласт минут оферти, за да бъдете винаги информирани за възможностите за почивка на добри цени.

10 коментара:

  1. Интересен списък, ще го прегледам. Моето мнение за ласт минет оферите е същото. Според мен тепърва ще напредва бизнеса в това отношение

    ОтговорИзтриване
  2. Еййй супер списък на ласт минети. Аз съм голям почитател на евтините дестинации, а и какво да има плащаш на тия гадни тупоператори, като те ползват зверски отсъпки от хотелите и само на гърба на потребители живеят с едно препродаване на услугата. Да виее last minute

    ОтговорИзтриване
  3. ухааааа, в този списък със сигурност ще си намеря нещо интересно за лятото

    ОтговорИзтриване
  4. В момента има страшни last minute оферти за нашето море. по 50 лева излиза all inclusive в 4 звезден хотел. Направо резервирам още днес. Супер :)

    ОтговорИзтриване
  5. толкоз много пферти има на пазара, че чак не може човек да си избере къде иска да ходи. Лошото е, че с тия оферти в посления момент, трябва да реагираш на момента а на мен работата ми е такава, че няма как да се получи. Чвно другите хора по-добре са си постлали, че могат да си вземат отпуска на момента за лсед 2-3 дни и да ги няма по цяла седмица. Блазе им :(

    ОтговорИзтриване
  6. Абе някой може ли да ми обясно това на български как се пище: ласт минет или ласт минит, щото първото звучи доста еротично :)

    ОтговорИзтриване
  7. Не е ясно как се пише, но аз съм срещал и варианта ласт минут. Иначе тези оферти винаги са били доста примамливи, но и не винаги с високо качество. В общия случай това са остатъците от пая :)

    ОтговорИзтриване
  8. Last minute офертите в повечето случаи са на-кофти предложенията или най-гадните останали стаи в хотел, но това е нармално. Всеки търговец запълва първо най-добрите си позиции за да е сигурен, че клиента ще е доволен.

    ОтговорИзтриване
  9. Last minute офертите в повечето случаи са на-кофти предложенията или най-гадните останали стаи в хотел, но това е нармално. Всеки търговец запълва първо най-добрите си позиции за да е сигурен, че клиента ще е доволен.

    ОтговорИзтриване
  10. Ако помислим логично наистина донякъде е оправдано късното навлизане на Last minute офертите на пазара ни, тук като доскоро интернет бизнеса в туристическия бранш не беше на необходимото ниво, за да поеме бързите промени и мигновените продажби на този вид оферти. Да не говорим че все още голяма част от хората са скиптично към този метод и са все още предобедени.Ние трудно си променяме мнението и затова при нас всичко се равива малко по бавно, но все пак има надежда хахах продължавайте да споделяте с нас вашият блог е страхотен и често влизам тук.

    ОтговорИзтриване

Предварително Ви благодарим за споделеното мнение!